dissabte, 19 de gener del 2013

                                   A CAU D'ORELLA-MELODIES DEL MAR
                     PROGRAMA DE GENER DEDICAT 

                                     A GAVINES  




 1.- GAVINA BONICA (BERGANTÍ)
2.- GELOSA D'UNA GAVINA (XARXA)
3.- LA GAVINA (PESCADORS DE L'ESCALA)
4.- LA GAVIOTA (PORT BO)
5.- SI FOSSIM GAVINES (L'EMPORDANET)
6.- GAVINA DE NIT (MAR ENDINS)
7.- GAVINA DEL PLA DE PALAU (REMS)
8.- ORENETA GENTIL (QUATRE VEUS)
9.- OCELL AMIC (GAVINA)


                                                             

4 comentaris:

Rosina ha dit...

Felicitats sempre Anna Maria pels teus programes i el teu cançoner.
No sé si trobariem presentacions de cançons fetes amb tna amor,dedicació i sensibilitat.És el que comuniques amb els teus programes i el teu bonic blog.Els que apreciem la música i la bellesa ho sabem apreciar i els que t'estimen sempre ho valoraran i tu diran publicament i en privat i qui no és que no val pas la pena.Una abraçada i endavant!!!

Unknown ha dit...

FELICITATS ANNA!!! Escoltar el teu programa ha fet que pogués escoltar aquestes boniques cançons sobre les gavines. Algunes feia temps que no les havia sentides i ha estat tot un plaer recordar-les. Des de Lleida, una abraçada.

Unknown ha dit...

La que m´agradat més perquè fa molt temps que no sentia és: LA GAVIOTA interpretada pel Port bo. Malgrat que a vegades li he damanada al Carles ( i que ell sempre està disposat a complaure els seus seguidors) aquesta només la canta amb petit comité i ara malhauradament no en tinc gaires possibilitats. Un plaer també sentir de nou la veu d´en Xqui, gran amic i millor persona. Moltes gràcies Anna Maria per aquest tresor i per donar-me l´oportunitat de sentir aquestes peces. Una abraçada.

Anna Maria Esther ha dit...

Ets la Montse Flix del facebook...eh que si? moltissimes gràcies pel teu sincer suport i estic molt contenta de fer-te feliç Montse.Una abraçada